Megújult külsővel áll színpadra a Hollywoodoo

Írta: fesztbook.

Nagy átalakuláson estek át a Hollywoodoo tagjai. A látvány még a legnagyobb rajongókat is meglepetésként érheti a zenekar idei legnagyobb, önálló budapesti szabadtéri koncertjén augusztus 14-én, kedden este a Zöld Pardonban.

Hollywoodoo

Jelentősen megváltozott a Hollywoodoo zenekar tagjainak külseje az elmúlt időszakban. A leglátványosabb átalakuláson Trócsányi Gergely énekes esett át. A zenész több mint 150 kilogrammos súllyal játszotta el a Taxidermia című film főszerepét, ám az elmúlt hónapokban 67 kilót fogyott, és azóta megfelelő táplálkozással, valamint sporttal igyekszik tartani a súlyát. Ezzel az új külsővel augusztus 14-én, kedden este 8 órától a budapesti Zöld Pardonban lép először a közönség elé a zenekar idei legnagyobb, önálló budapesti szabadtéri koncertjén. A Hollywoodoo rajongóinak a gitáros is tartogat egy kis meglepetést, bár igaz, Urbán Szabolcs kevésbé drasztikus változáson esett át. A zenészt hosszú szakállal szokta meg a közönség, ám a gitáros megunta ezt a viseletet, és néhány napja rövidre nyírta az arcszőrzetét.

A Hollywoodoo „megszépült” legénysége külsőleg ugyan újított, ám zeneileg a megszokott energiát és színvonalat viszi el kedd este a Zöld Pardonba. Az öttagú banda válogatott repertoárral készül a bulira. A fiúk előadják az első három „hangos”, rockos, sodró lendületű nagylemezük legnépszerűbb slágereit, de megidézik a Hollywoodoo Light című album hangulatát is, amelyen áthangszerelt, újragondolt dalok szerepeltek. Emellett a közönség hallhatja a tavaly novemberben megjelent, ingyen letölthető Érzések boltja című EP szerzeményeit is. A koncerten ezúttal is előkerül a trombita, amely lassan alaphangszerré válik a Hollywoodoo számaiban.Ezt olvastad már?