A Dunán ad koncertet Závodi Gábor új rockfelfedezettje

Írta: fesztbook.

Závodi Gábor és Török Tamás felfedezettje, Takács Csaba szeptember 6-án 22 órától a Dock8A-n mutatja be első nagylemezét, a Lélekvándort.

A Dunán ad koncertet Závodi Gábor új rockfelfedezettje

A rockvilág új arca olyan vendégzenészekkel lép színpadra, mint a Bon-Bonból ismert Szolnoki Péter vagy az Irigy Hónaljmirigy legendás tagja, Sipos Tamás.

A klasszikus rockzene új színfoltjára bulizhat az, aki szeptember 6-án ellátogat a koncertre. A fiatalos album szerzeményeiben fellelhetőek a klasszikus-, art- és soft-rock elemek, dallamos, musicales harmóniákkal kiegészülve. A lemez dalait Magyarország legjobb dalszerzői, Závodi Gábor és Török Tamás jegyzik, melyek között éppúgy találunk balladát, mint rockhimnuszt.

A neves dalszerző, Závodi Gábor így nyilatkozott az albumról: „Akkor jó egy lemez, ha nem akarunk átugrani dalokat, hanem az egésznek van egy íve, szívesen meghallgatjuk az elejétől többször. Szerintem ez a lemez ilyen lett.”

Jegyek a helyszínen kaphatók! További információk Csabáról és a lemezről: http://takacscsaba.hu/Címke: Duna  koncert  Závodi Gábor  rock  

Ezt olvastad már?