Tarján Zsófi: „Ritkán kapok elismerést férfiaktól” – rendhagyó Elviszlek magammal egy turnébuszban

Írta: fesztbook.

Turnébusszá alakult az Elviszlek magammal (ezúttal kicsit kibővített) autója Tarján Zsófi és a Honeybeast kedvéért. Az énekesnő visszautasította a műsor felkérését,

Tarján Zsófi: „Ritkán kapok elismerést férfiaktól” – rendhagyó Elviszlek magammal egy turnébuszban

hogy édesanyjával, Hernádi Judittal szerepeljen, helyette a zenekara csatlakozott hozzá, méghozzá hangszerekkel együtt, hogy a műsor végén egy különleges élő minikoncertet rögtönözzenek a kocsiban.

Tarján Zsófi elárulta D. Tóth Krisztának, hogy hiába vált egyfajta szingli „ikonná” a Honeybeast dalainak köszönhetően, azért nagyon is vágyik párkapcsolatra:

„Én hétköznapokra vágyom. Arra, hogy üljünk otthon, el tudjunk lazulni, és csak simán együtt legyünk. Nem kell nekem nyaralás, meg nem kell nekem semmi extra, csak az, hogy végre legyen valaki, akivel csak szimplán jó. (…) Nekem nem mondják a pasik, hogy jól nézek ki, én csak nőktől kapok dicséretet. (…) Jó, nem igaz, hogy nem mondják… de ritkán kapok férfiaktól elismerést. És lehet, hogy nem azért, mert, mondjuk, nem tetszenék, hanem azért, mert félnek, hogy beszólok vagy valami. Tehát valami övezi az erős nőket.”

A riporter kérdésére az énekesnő nyíltan beszélt gátlásairól is, és azokról a falakról, amikkel védi a saját érzéseit. Ezek a falak azért a színpadon állva egyre inkább leomlanak.

Zsófi szerint az „erőt” édesanyjától, Hernádi Judittól örökölte. Azért nem szeretett volna vele együtt szerepelni, noha kiváló a kapcsolatuk egymással, mert mindketten úgy érzik, eljött az ideje annak, hogy kilépjen a színésznő árnyékából, és több legyen, mint „Hernádi Judit lánya”.

Az, hogy valakinek van egy ismert, ráadásul tehetséges és ismert szülője, az sok szempontból előny. Én láttam azt, hogy hogy alakulnak a próbák, hogy mennyit kell dolgozni egy lemezen, rengeteg lemezfelvételen voltam, színházi próbán, filmfelvételeken. Tudtam, hogy ez miből tevődik össze. Aztán pedig ott van a hátránya, hogy sok ember fejében törvényszerű, hogy ha van egy híres ember, és van egy gyereke, hogy ő nem rendelkezik azzal a tehetséggel”

Zsófi azt mondja, a díva mamához képest, ő kicsit „szomszédlányabb”, ami persze köszönhető a közösségi médiának is, ahol a ma ismert emberei sokkal megközelítőbbnek tűnnek.

Hogy mit tett hozzá a karrierjéhez a hörgés egy deathmetal bandában és rappelés a Balkán Fanatikban, valamint, hogy a Honeybeastes fiúk hogyan segítik őt megszabadulni a gátlásaitól a színpadon, kiderül a wmn.huElviszlek magammal című sorozatának legújabb részéből, amelynek végén a zenekar legismertebb slágere, A legnagyobb hős egy speciális, autós-akusztikus verziója is elhangzik:  https://www.youtube.com/watch?v=avoF9hmpY-4