Hírfeldolgozó különkiadással jelentkezik a Comedy Club

Írta: fesztbook.

Különleges hírmagyarázó, hírfeldolgozó és hírháttérműsorral folytatódik a Comedy Club harmadik évada. Lovász László vezetésével Hadházi László,

Hírfeldolgozó különkiadással jelentkezik a Comedy Club

Litkai Gergely és Kovács András Péter vállalja a nemes feladatot, hogy szakértői szemmel vizsgálja meg a közelmúlt legmegdöbbentőbb vagy éppen senkit nem érdeklő híreit. A nemzetiszín szalag átvágásának Guinness-rekordja, 112 milliós kutya wellness és a Zuckerbergnél is okosabb magyar üzletember titkai, avagy Dumaaktuál első rész pénteken 21 órakor a Comedy Centralon.

Választások utáni hírcsokorral kedveskednek a Comedy Central nézőinek a profi elemzőkké avanzsált humoristák. A mindig higgadt Litkai Gergely, a szociálisan érzékeny nagycsaládos KAP és a nagyszívű vidéki, Hadházi László a legfrissebb gazdasági, politikai és kilátóügyi híreket veszi górcső alá. A Lovász László által levezényelt közel egy órányi hírstand-up garantáltan nem kíméli sem a kokárdakészítő akció, sem a termálvizes lórehabilitációs központ építésének résztvevőit, de a MÁV morbid József Attila-kabalafigurája is megkapja a magáét.

A rögtönzött hírszakértőkkel együtt elégedetten konstatálhatjuk, hogy a leghasznosabban elköltött EU-s támogatások listáján szerepel az egyetlen lépcsőfok mellé épített lift, az észak-alföldi DrinkBike mozgalom honosítása és egy kétezer fős települést körülölelő, 11 kilátóból álló térfigyelő rendszer kiépítése is.

Megtudhatjuk, hogy melyik magyar vállalkozónk okosabb, mint szegény Mark Zuckerberg, akinek még saját focicsapatra és kisvasútra sem futotta. Egy reprezentatív, tudományos alapossággal készült felmérésnek köszönhetően pedig végre kiderül, szexista-e a magyar férfi, de a „megkötözős” mozifilmek elsöprő sikerének titkára is fényt deríthetünk.