Csipkerózsika álomkísérlet vasárnap a Füvészkertben

Írta: fesztbook.

A belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe látogathatnak el az érdeklődők szeptember 17-én, vasárnap az ELTE Füvészkertben.

Csipkerózsika álomkísérlet vasárnap a Füvészkertben

A Sleeping Beauty Project: Dream Experiment egy élményközpontú produkció, amelynek alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki. A közönség tagjai vezetett altatásban, álom és ébrenlét határán barangolnak a fantáziavilágban. A rendhagyó álomtúra a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része.

Büntetlenül lehet aludni vasárnap az ELTE Füvészkertben, hiszen a legendás helyszín fogadta be a Sín Produkció legújabb kísérletét. A Sleeping Beauty Project alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki, a közönség tagjai pedig egy élményközpontú esemény résztvevői lesznek. A Dream Experiment című alvó installáció egy egyszerű hétköznapi tárgyakból álló instrumentum, amely segítségével a közönség egy vezetett altatásban vesz részt. Miközben testük egy nyugágyban pihen, bizonyos érzékszerveik stimulálásán keresztül az álom és ébrenlét határán lebeghetnek. A Sleeping Beauty Project a képzőművészet, a közösségi aktivitások, a workshop, a színház és happening lehetőségeit ötvözi, és segítségével önmagunkkal szembesülhetünk az identitás tereiben. A program a PLACCC City Conversations rendezvénysorozat része.

Az álomtúrák szeptember 17-én, vasárnap 11 és 17 óra között félórás turnusokban indulnak, a turnusokon egyszerre öten vehetnek részt. Jegyinformáció: http://placcc.hu/jegyek-tickets

JEGYEK KIZÁRÓLAG ELŐVÉTELBEN VÁSÁROLHATÓAK!

http://placcc.jegy.hu/

https://www.facebook.com/events/1844066859256312/

PLACCC City Conversations

Kóstolható kiállítás egy cukrászdában, Csipkerózsika-álomkísérlet élőben, funkcióváltó épületek a bulinegyedben, Walk & Talk séták és locsifecsi a városi közterek kreatív alakításáról. Ilyen programok várják a közönséget 2017. szeptember 14. és 23. között a PLACCC City Conversations című tematikus rendezvénysorozat alatt Budapest különböző pontjain. Az események többsége ingyenes.Ezt olvastad már?