Jollyt és Kis Grófot parodizálja a mirigy

Írta: fesztbook.

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb hazai slágerét parodizálják ezúttal a mirigyek. Jolly és Kis Grófo dala futótűzként terjedt az országban, ezért az Irigy Hónaljmirigy tagjai úgy döntöttek,

Jollyt és Kis Grófot parodizálja a mirigy

ők sem mehetnek el szó nélkül a jelenség mellett. A nyolc kan a dalhoz tartozó klipet a kultikus Üvegtigrisnél forgatta – természetesen parádés hangulatban.

Csodálatos sportkocsik és szakadt munkás-verdák jól megférnek egymás mellett az IHM legújabb klipjében. A mirigyek a No roxa áj című dalt gondolták újra, a videóban Sipos Tomi Jolly, míg Papp Feri Kis Grófo bőrébe bújt.

„A No roxa áj óriási sláger, sok milliós letöltése van, bárhol jártunk az országban, ez a nóta valahogy mindig felcsendült. Ezért egyértelműen úgy döntöttünk, hogy nem szabad nekünk sem szó nélkül elmennünk mellette” – kezdte Sipos Tomi. – „Mostanában újra nagyon divatos lett a mulatós műfaj. Szerintem nincs ezzel semmi gond, hiszen mi is nagyon szeretünk bulizni, és megkerülhetetlen tény, hogy ezekre a dalokra mulat mindenki, a fiataloktól az idősebb korosztályig” – magyarázta az énekes, akitől a Kis Grófora maszkírozott Papp Feri vette át a szót.  

„Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, szerencsére egész végig sütött a nap” – kezdte a gitáros, aki hamar elárulta, azért közel sem volt ilyen idilli a munka – „Hiába tűzött a nap, még nincs ereje, Tomival pedig ott álltunk egy szál vékony ingben. Nagyon hideg volt, csonttá fagytunk, de a mirigy miatt,  ha kell 12 órát állok a hűvösben” – nevetett Feri, akinek kifejezetten jól sikerült az átalakulása.

A zenekar tagjai azt is elárulták, hogy régi vágyuk vált valóra ezzel a forgatással, hiszen egyik kedvenc filmjük, az Üvegtigris helyszínén vették fel a videót. Az új klip hamarosan debütál, addig is a rajongók az ingyenes Mirigy applikációban meghallgathatják a Nincs Fuxa Jáj című dalt, amely az év végi jubileumi nagykoncerten is felcsendül majd.Címke: IHM  Irigy Hónaljmirigy  

Ezt olvastad már?