Kulissza titkokat fed fel a teátrum maróan őszinte darabja

Írta: fesztbook.

Az első kortárs bulvár darabbal rázza fel a színházi világot az Újszínház, amelynek ősbemutatója december 12-én lesz. A toll könnyed, meglepően őszinte,

Kortárs bulvár darabbal rázza fel a színházi világot az Újszínház

ám szarkasztikus humorral kellően átitatott vígjáték, amely bepillantást enged a kulisszák mögé, a színház csillogó, olykor álságos világába, s a próbák gyötrelmes hétköznapjaiba.

Ősbemutatóval készül idén decemberben az Újszínház. A toll hazánk első kortárs bulvár darabja, amely nívós szórakozási lehetőséget kínál mindenkinek, hiszen a színház titkos, olykor intrikákkal fűszerezett világát fedi fel kacagtató jelenetek során, remek színészi alakításokkal.  A szarkasztikus hangvételű darab azzal a gondolattal játszik el, hogy vajon mi járhat igazából főnökünk, szerelmünk vagy riválisunk fejében.

Topolcsányi Laura, kortárs író és színész darabját december 12-én mutatja be az Újszínház Kökényessy Ági rendezésében. Tordai Teri és Incze József mellett a teátrum fiatal tehetségei is megvillantják szarkasztikus énjüket a bravúrosan megírt párbeszédek során, ahol izgalmasan váltakozik igazmondás és hazugság. Ezáltal válik az első hazai kortárs darab - mintegy tükröt tartva - a magyar társadalom igazmondásra való igényének patikamérlegévé.

A toll – Víg(színház)játék két felvonásban

Premier: 2014. december 12.

Szerző: Topolcsányi Laura

Rendező: Kökényessy Ági

Szereposztás:

Kiss Lajos – Színigazgató ifj. Jászai László
Annamari - Fiatal titkárnő Koncz Andrea
Kő Pál – Rendező Vass György
Buzogány Mariska - Idős komika Tordai Teri
Sajtos Gizella - Korosodó primadonna Nemes Wanda
Márió - Fiatal színész Almási Sándor
Öreg - Idős színész, Műszakvezető, Portás, Virágárus, Idős hölgy Nagy Zoltán
Takarítónő Incze József

További információk:

http://ujszinhaz.hu/Index.phpCímke: Újszínház  A toll