Nagy Gyermeknapi Kultúrzsibi álomautókkal

Írta: fesztbook.

Ismét egész hétvégés rendezvénnyel jelentkezik a Nagy Budapesti Kultúrzsibi, az áprilisi húsvét és a május elejei majális után ezúttal a gyereknaphoz kapcsolódva. 

Nagy Gyermeknapi Kultúrzsibi álomautókkal

E hét szombat-vasárnapján újra a budafoki Oroszlános udvarban, a volt Törley  birtokon működő Álomautó múzeum parkjában kerül sor a már sokak által jól ismert antik, retró és kortárs bolhapiacra, ezúttal is sok kísérőprogrammal.  Lehetőség nyílik élményautózásra amerikai álomautókkal, és a gyerekek féláron látogathatják az álomautó múzeumot, ahol csaknem száz autócsoda vár rájuk.

A parkban a zsibi mellett lesz állatsimogató, kenyérlángos sütöde,  valamint külön a felnőtteknek álombor- és pálinka vásár.  Vasárnap gyerek bolhapiac nyílik a park óriássátrában, ahol 14 év alatti gyerekek árulhatják, és csere-berélhetik megunt játékaikat, kinőtt ruháikat, és egyéb egykori kincseiket. 

A Nagy Budapesti Kultúrzsibi arra biztat mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy fölösleges holmijait hozza el, nem feledve minden bolhapiacok alaptételét: ami az egyiknek lom, a másiknak kincs lehet! És bármilyen régi, az új gazdának új! Felesleges mindig mindent méregdrágán, pl. a plázákban megvenni, mint ahogy felesleges a felesleget a végtelenségig tárolni, avagy gyorsan a szemétbe dobni. Erre való a bolhapiac, erre való a Kultúrzsibi!

A helyszín közvetlenül elérhető a Nagy Budapesti Kultúrzsibi volt bázisától, a Deák térről a 47-es villamossal, a menetidő 33 perc.

Nagy Budapesti Kultúrzsibi 
2014. május 24-25., szombat és vasárnap 10-17h.
Budafoki Oroszlános Udvar, Álomautó Múzeum, Budapest, XXII. ker., Leányka utca 1/b.
Facebook esemény (event): https://www.facebook.com/events/241168459419691/?context=create&source=49
A belépés díjtalan!

Infoline: 
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Net: facebook.com/kulturzsibi
Tel.: 30/639-2991

Helypénz: 2000 ft/1 nap, 3000 ft/2 nap; asztal + 1000 ft.

Vasárnap 10-17h: Gyermek-bolhapiac 14 éves korig, a hely ingyenes.Címke: Kultúrzsibi  gyereknap