Demi Moore beadja a válókeresetet?

Írta: Antal Beatrix.

Demi Moore eddig próbált szemet hunyni férje hűtlensége fölött, most azonban úgy döntött, szembenéz a valósággal, és különválik Ashton Kuthertől. Pénteken felkereste ügyvédjét, hogy a válásról beszéljenek, egyúttal ismeretlen helyre költözött, hogy elbújjon megalázottsága ténye elől, és nem kíván nyilatkozni az ügyben.

Demi Moore

A fiatal és sármos színész a mai napig tagad, Demi viszont már nem képes hinni egykori szerelmének, hiszen a bulvárlapok fotókkal bizonyítják Kutcher félrelépését.

Két hete derült fény arra, hogy Ashton Kutcher hatodik házassági évfordulójukat nem feleségével ünnepelte meg, hanem három fiatal hölggyel, többek között a huszonhárom éves szőkeséggel, Sara Leallal töltött el kellemes perceket. Sokáig úgy tűnt, csak a pletykalapok szeretnék befeketíteni a pár makulátlan(nak tűnő) házasságát. A sajtóban mindezidáig csupán egymás iránti töretlen szerelmükről nyilatkoztak, a 33 éves jóképű színész pedig boldogan büszkélkedett a világ egyik legjobb nőjeként emlegetett, nála 15 évvel idősebb kedvesével.

Hat évvel ezelőtti esküvőjükkor mindenki arra figyelmeztette Demi Moore-t, hogy vigyázzon, nászuknak könnyen rossz vége lehet. A kétkedőknek igazuk is lett, rossz nyelvek szerint a pár már hónapok óta külön él, egész nyáron a Kabbalah tanácsadóihoz jártak, hogy terápiával hozzák helyre házasságukat. Többek állítják, hogy Kutcher minden szembe jövő csinos lánnyal kikezd, és nem ez volt az első eset, hogy megcsalta nejét. Egy évvel ezelőtt egy 21 éves, Brittney Jones nevű hölgy állt a sajtó nyilvánossága elé azzal, hogy míg Demi Detroitban forgatott, ő intim viszonyba került Kutcherrel. Akkor a házaspár egyik tagja sem erősítette meg, de nem is cáfolta a híreket.

Ez bizonyára az utolsó csepp lehetett Moore számára, megalázva érzi magát, ezért döntött úgy, hogy tanácsot kér ügyvédjétől. A tét nem csak becsülete, hanem hatalmas közös vagyonuk is. Mindketten sikeres színésznek számítanak, habár Ashton szekere jobban fut, mióta megkapta a Két pasi meg egy kicsi főszerepét. Demi számláján több mint 97 millió dollár van, férje sem kevésbé jómódú. Házassági szerződés híján nem kizárt a vagyonfelezés, de ebben a speciális helyzetben joggal tarthat igényt tetemes asszonytartásra Moore.

Egyelőre viszont lehetséges, hogy Demi csak az esélyeit latolgatja, hiszen a legfrissebb hírek szerint a hétvégén együtt kempingeztek. Kutcher a zsidó engesztelés napját választotta, hogy bocsánatot kérje feleségétől botrányos viselkedéséért. A kirándulásra Kabbalah-oktatójuk és Ashton egyik barátja is elkísérte őket, vélhetően azért, hogy segítsék a békülést. Vajon sikerrel jártak, vagy egy újabb hollywood-i házasság ér véget 2011-ben?Ezt olvastad már?