Oscar-díjas rendező volt a Paramount Nyári Mozi díszvendége

Írta: fesztbook.

Tovább dübörög a Paramount Channel nyári szabadtéri vetítéssorozata; legutóbb a Közönséges bűnözőket láthatták az érdeklődők.

Az előadás díszvendége az Oscar-díjas Mindenki rendezője, Deák Kristóf volt. Szeptember 12-ig, keddenként igazi filmcsemegékkel várják a mozirajongókat a Budapest Parkba, ahol egyébként az ifjú képíró Eszméletlen című minisorozatának még nem látott epizódjait is láthatják.

Minden idők egyik legjobb gengszterkrimijével, az 1996-ban két Oscar-díjjal jutalmazott Közönséges bűnözőkkel folytatódott a Paramount Nyári Mozi a Budapest Parkban. A zseniális Kevin Spacey számára két évtizede a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát hozó alkotást egy igazán prominens személy konferálta föl; Deák Kristóf, akit a Mindenki című rövidfilmjéért idén szintén díjazott az Amerikai Filmakadémia.A jelenlévők Bryan Singer csavaros filmje előtt az ifjú rendező Eszméletlen című minisorozatának öt epizódját is megtekinthették. A szeptember 12-ig, minden kedden filmcsemegékkel jelentkező mozis rendezvényen az említett széria egy-egy epizódját is láthatják az érdeklődők.

A következő vetítés augusztus 29-én, kedden lesz, minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje, a Grease csábítja a szabad ég alá vágyó filmrajongókat; a hajzselé és pöttyös szoknya élmény tehát garantált! Szeptember első hetében Az olasz meló kerül terítékre, az idei előadás-sorozatot – amelyre a belépés díjtalan – pedig a Trópusi vihar című akciókomédia zárja, szeptember 12-én.

Paramount nyári mozi szeptember 12-ig, keddenként 21.00-tól a Budapest Parkban!

A Paramount Nyári Mozi további programja:

•           augusztus 29.: Grease

•           szeptember 5.: Az olasz meló

•           szeptember 12.: Trópusi vihar

MERT MINDEN FILM TÖBB MINT EGY SZTORI!

Cím: Budapest Park (1095 – Budapest, Soroksári út 60.)

A belépés díjtalan. További információk: www.paramountchannel.huCímke: Paramount  

Ezt olvastad már?