A legkisebb Olsen lány is Budapesten forgat

Írta: Antal Beatrix.

Nem csak Bruce Willis legújabb filmjének munkálatai zajlanak jelenleg a fővárosban, de a Therese című botrányfilm forgatása is megkezdődött, aminek kapcsán hamarosan hazánkba látogat a leendő főszereplő, Elizabeth Olsen.

Az Olsen-nővérek feltűnően szép hugicájának mozija körül nem biztos, hogy ugyanakkora médiaérdeklődés lesz, de valószínűleg a magyar férfirajongók epedve várják majd, hogy elcsíphessék az ifjú színésznő budapesti pillanatait. A vonzó Elizabeth-et Hollywood feltörekvő tehetségének tartják. Már több filmben bizonyította, hogy érdemes rá odafigyelni, és nem csak híres, mostanában a divattervezésben jeleskedő ikernővérei, Ashley és Mary-Kate miatt.

Az Émile Zola regényéből készülő erotikus thriller felvételei Budapest mellett Belgrádban zajlanak majd. A főbb szerepekben olyan színészek tűnnek fel, mint a Harry Potterből ismert Tom Felton, valamint Oscar Isaac, akit a Drive-ban is láthattunk.

A film története az 1860-as évek Párizsába kalauzolja a nézőket. Ott él a gyönyörű Therese, akit házasságra kényszerítettek unokatestvérével, ráadásul nagynénje is igyekszik megnehezíteni életét. Ám váratlanul betoppan az életébe a család egyik barátja, akivel tragikus kimenetelű viszonyba kezdenek. Az alkotás várhatóan 2013-ban kerül majd a mozikba. Addig örüljünk, hogy itt van nálunk Elizabeth.