Áprilisi programok a Magyar Nemzeti Galériában

Írta: fesztbook.

A Múzeum és a múzeumpedagógia mindenkié - hirdetik a Magyar Nemzeti Galéria áprilisi, felnőtteknek szóló programjai.

Áprilisi programok a Magyar Nemzeti Galériában

A hagyományos, visszatérő gyerekprogramok mellett hétvégenként a felnőtteket is izgalmas művészeti foglalkozások várják: a Miért ne?! című szakkörön kedvezményesen vehetnek részt tárlatvezetésen és képzőművészeti foglalkozáson, de a gyerekekhez hasonlóan akár születésnapjukat is ünnepelhetik a Galériában.

Áprilisban is színes foglalkozásokkal várja a Magyar Nemzeti Galéria az érdeklődőket: az elsősorban gyerekeknek és kisiskolásoknak szánt Szombati szemezgető mellett kifejezetten felnőtteknek szóló programok közül is lehet választani: míg a Mama, nézd! című játékos vezetés a kismamákat és kispapákat vonzza be a múzeumba, a  Miért ne?! című művészeti szakkörre 19-től 99 éves korig bárki jelentkezhet. A résztvevők hamar rájöhetnek, hogy a művészet és kreativitás nemcsak a gyerekek, hanem minden korosztály számára örömforrás.

A programba bármikor be lehet kapcsolódni, de előzetes jelentkezés szükséges a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.