Fesztiválozz, szórakozz és játssz környezettudatosan a SZIN-en

Írta: fesztbook.

Az Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI) munkatársai megmutatják, hogyan. Hiszen az Intézet csapata minden alkalmat megragad arra,

Fesztiválozz, szórakozz és játssz környezettudatosan a SZIN-en

hogy a 2014 tavaszán indult országos kampány keretében felhívják a figyelmet a fenntartható életmódra a családok és a lakosok körében. Így augusztus 30-án a Szegedi Ifjúsági Napokra is kilátogatnak, ahol játékos és szórakoztató formában népszerűsítik a környezettudatos életmódot a fesztiválozók körében.  

Hogy miként lehetünk a Föld barátai, hogyan óvhatjuk magunk és környezetünk egészséget? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ az „Országos kampány a fenntartható életmódért a családok és lakosok körében” elnevezésű uniós projekt, mely jelenleg is zajlik országszerte. Óriásplakátok, kiadványok és egyéb kommunikációs csatornák hirdetik a projekt kiemelt üzeneteit, hogyan használj kevesebb vizet, vegyszert és energiát, segíts abban, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen.  

A fiatalok körében népszerű Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) lesz a kampány következő állomása, ahol augusztus 30-án várjuk a környezettudatos életmód iránt nyitott fesztiválozókat.  A kamasz és fiatal felnőtt korosztály számára folytatódik a „Pózolj a Tücsökkel” kampány! Hostess segítőinkkel - akikkel a rendezvény területén találkozhatsz - készíts selfie-t a Tücsökkel, töltsd fel az Öko-kaland Facebook oldalunkra, gyűjtsd a like-okat, mert a nap végén a legnagyobb sikert arató kép tulajdonosa megnyeri a „Tücsköt”! Az OGYEI standon megismerkedhetsz az Öko-kaland Facebook alapú játékkal, hiszen a rendezvény alatt lehetőség van kipróbálni a játékokat tableten és terminálokon is. Még rengeteg ajándékunk van, keressetek minket 16.00-24.00 között, gyertek és játszatok velünk!

További, bővebb információ: www.okoportal.huCímke: Öko-kaland  SZIN  

Ezt olvastad már?