Csajos sportokban bizonyítottak a Mirigy tagjai

Írta: fesztbook.

Kidőltek a Sipos tesók! Peti és Tomi igazi csajos sportokat próbáltak ki és rájöttek, amit az unatkozó háziasszonyok edzésének hittek, meghaladja erőnlétüket. A SportKlub MezTelenül című műsorában az Irigy Hónaljmirigy tagjai kipróbálták a Zumbát, a Kangoot, és egy kőkemény fitness órára is benéztek.

IHM

Sipos Peti korábban az gondolta, hogy a zenés, „ugrabugrálós” mozgásformák nem túl megerőltetőek. Végül szembe kellett néznie a ténnyel, hogy komoly sportokról van szó, amelyek talán meghaladják a mirigyes erőnlétét. 

„Úgy jöttünk el ezekre az edzésekre, hogy kipróbáljuk az unatkozó háziasszonyok sportjait. Aztán rá kellett döbbennünk, hogy nagyon kemény edzésről van szó. Be kell valljam, tíz percnél tovább egyiket sem bírtam. Jó lenne, ha hazánkban nem csak a nők körében lenne divat ilyen órákra járni, hiszen külföldön ez a pasiknak sem ciki. A zenétől kevésbé monoton az edzés és közben még a csajokat is lehet stírölni… kell ennél több?”- mesélte nevetve Sipos Peti.

Tomi sem bírta sokáig a kemény edzéseket. Közeleg azonban a december 28-i nagykoncert, ahol tökéletes kondícióra lesz szükség.

„Tíz perc elteltével mindegyik órán azt éreztem, hogy nem bírom a tovább. Eddig nem gondoltam, hogy ezek az edzések ilyen kemények, de hogy jobb kondícióba jöjjünk a nagykoncertünkre, lehet, hogy decemberig az egész csapat zumbára fog járni.” – tette hozzá Sipos Tomi.

Ha kíváncsi arra, hogy boldogultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai a csajos sportokkal ne hagyja ki a MezTelenül november 26-i adását, 18:00-kor a Sportklub műsorán.Ezt olvastad már?