Freddie nem hitte el, hogy randira hívták

Írta: fesztbook.

Dallos Bogi tavaly indította a 7kornálam! című youtube talkshowját, ahol hétről hétre, egy-egy híres személyiséget invitált meg magához.

Freddie nem hitte el, hogy randira hívták

A második évad friss epizódjában a fiatal énekesnő vendége Freddie volt, aki mesélt gyerekkoráról, az iskolában töltött évekről, magánéletéről, valamint, hogy, hogy kezeli az ismertséget.

Az új generációs talkshow lényege az, hogy Dallos Bogi otthonába invitál ismert embereket, hogy kibeszéljék az élet fontos dolgait, sőt még különböző “kihívásokat” is teljesítenek, így még inkább megismerhetjük az igazi oldalukat. Boginál, eddig olyan hírességek jártak, többek között, mint Istenes Bence, Iszak Eszti, ByeAlex, Radics Gigi, vagy Lábas Viki.

Dallos Bogi vendégei nem szégyenlősek és pár kalandos történetet is elmesélnek a műsorvezető kanapéján. A két énekesnek számos közös pontja van: mind a ketten győriek, mindketten sikeresen szerepeltek a Dalban, és a tavalyi Strand Fesztiválon is vezettek már együtt műsort. Kiderül Freddie-ről, hogy, hogyan viszonyul ahhoz, ha sztárnak titulálják, valamint, hogyan reagálta le, ha randira hívták régebben?

A friss évadban Bogi, többek között, Tóth Gabit, Pápai Jocit, Viszkok Fruzsit és Rubint Rellát is vendégül látja lakása kanapéján. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen címet adna Freddie az életének, mennyire jól olvas szájról, és milyen tanuló volt, akkor mindenképp nézd meg a 7kornálam legújabb epizódját Bogi youtube csatornáján. A következő adást hétfő este 21.05-kor láthatják a nézők az M2 Petofi TV-n, ahol Bogi vendége Tatár Csilla lesz.