Kiderült, miben győzte le Madár Besenyei Pétert

Írta: fesztbook.

Ismét két fantasztikus embert látott vendégül Bódi Margó és Bódi Guszti.  Ezúttal két világhírű sportolóval, Erdei „Madár” Zsolttal és Besenyei Péterrel találkozhatunk a Snóbliban most csütörtökön.

Kiderült, miben győzte le Madár Besenyei Pétert

A két világbajnok, mint kiderült, nagyon jó barátok. Annyira, hogy Zsoltot a műrepülő pilóta tanította meg horgászni. De a műsorból például az is kiderül, Péter hogyan tréfálta meg Fábry Sándort vagy, hogy Madár miért éppen az ökölvívást választotta. A két jóbarát egy pillanatig sem fogta vissza magát, folyamatos humorizálás és baráti zrikálások közepette osztották meg jobbnál jobb történeteiket Gusztiékkal és a nézőkkel a Sláger TV felvételén.

A meglehetősen izgága Madár már egész kisgyerekként, 10 évesen elhatározta, hogy birkózni szeretne, ám, mivel nem indult birkózó szakosztály abban az egyesületben, ahova a szülei beíratták, végül az ökölvívást választotta. A most 43 esztendős sportoló három gyermek büszke édesapja, akik közül a legnagyobb épp olyan nyüzsgő, mint amilyen ő volt gyerekkorában.  A 11 éves Viktort nemrégiben egy katonai táborba is elküldték, aki Madár szerint amellett, hogy mindenféle izgalmas, katonasággal kapcsolatos dolgot kipróbálhatott, annak örült a legjobban, hogy egy hétig nem kellett fürdenie. Madár ugyanis igyekszik következetes lenni, és szereti, ha a tisztálkodással, fogmosással kapcsolatos rendet is betartják gyermekei, akik, ha tehetnék, inkább ellógnák ezeket a gyerekfejjel időpazarlásnak tűnő tevékenységeket.

A felvétel során az is kiderült, Besenyei Péter tanította meg Zsoltot horgászni. Azóta is gyakran mennek együtt pecázni. Zsolt egy horgászversenyen legyőzte Pétert, amikor egy 71 kilós halat fogott ki a vízből. Ám a történetnek itt még nincs vége, a sztori igazi pikantériáját az adja, kivel volt egy csapatban Madár, amikor az ominózus eset történt…

Besenyei Péter azt is elmesélte, hogyan viccelte meg anno Fábry Sándort, amikor átadta neki a repülő kormányát. Fábrynak kellett felszállnia, majd utána még 10 percig vezetnie a gépet úgy, hogy rettegett a repüléstől. A humorista azóta beleszeretett a repülésbe, és többször ült már Péter mellett a pilótafülkében. Fábryhoz hasonlóan Madárnak sem szíve csücske a felhők között való cirkálás, de Besenyei nem adta fel, és kamerák előtt ismét meghívta egy repülésre barátját.

Vajon rászánja-e magát Madár a közös repülésre Besenyeivel? Ki volt az ökölvívóval egy csapatban, amikor legyőzte a műrepülő pilótát a horgászversenyen? Melyik híres Republic slágerrel lepi meg a közönséget Madár és Guszti?