Hadat üzent Hollywood önimádóinak A visszatérők sztárja

Írta: fesztbook.

Jennifer Lawrence után ismét egy nemes ellenfelet kaptak a közösségi média önimádó sztárhölgyei:

Hadat üzent Hollywood önimádóinak A visszatérők sztárja

Eliza Taylor-Cotter személyében itt van a hollywoodi álomgyár újabb megmondóembere! Az RTL Spike-on futó sikersorozat, A visszatérők sztárja az Oscar-díjas színésznőhöz hasonlóan a természetesség híve. Intelligens humorával kíméletlenül kifigurázza Miley Cyrust, Kylie Jennert, illetve a többi magamutogató celebet, akik szerinte téves nőideálokat kreálnak magukból.

A Visszatérők című tévésorozat csinos főszereplőjének tele van a hócipője az önimádó sztárhölgyekkel, akik nap, mint nap elárasztják az internetes közösségi portálokat az agyonfilterezett, pózolós, csücsörítős, sminkelős fotóikkal, amelyeken a tökéletességüket próbálják meg bizonygatni. Ráadásul a vagány Eliza bizony nem is hajlandó véka alá rejteni a véleményét.

„Szuperszexinek és formásnak érzem magam, de rengeteg olyan lányt ismerek, akik szégyellik a testüket, mert nem illenek bele egy bizonyos képbe. Nagyon sokszor el kellett gondolkodjak a karrierem során, hogy én sem nagyon passzolok bele ebbe a képbe, mert (és ezt kapjátok ki!) M-es a méretem. Tudjátok mit? Imádom a testemet, és így érzem magam igazán nőnek” – fakadt ki nemrégiben a közösségi oldalán az RTL Spike-on futó poszt-apokaliptikus sorozat sztárja. Eliza azóta is csak arra buzdítja a követőit, hogy ne higgyenek a csillogó képeknek, amelyeken Miley Cyrus, Ariana Grande, Kylie Jenner, Taylor Swift, vagy éppen Selena Gomez pózol a tökéletességüket sugallva, és főleg ne utánozzák őket, mert ezzel pont olyan üresfejű divatmajmokká válnak, mint a fent nevezett hírességek.

Eliza szinte naponta készít magáról olyan fotókat és tölti fel a közösségi oldalára, amelyeken nyíltan kritizálja a magamutogató celebeket azzal, hogy kifigurázza őket. Vicces gifekbe gyűjtöttük a legszellemesebb performanszait.

Sminkelés közben menő fotózkodni (Kit érdekel, ha elkenődik a szemfesték?)

Míg régen a hölgyek elvonultak a világ elől a budoárjaikba, most a világ szeme előtt cicomázzák magukat. Most őszintén, tényleg minden pasit érdekel a tükör előtti bénázás?

Mindenki lássa, éppen mit eszünk (Az se baj, ha undorító módon?)

Egyesek több időt töltenek a tökéletes ételfotó megkomponálásával, mint az evéssel, és falatozás közben, kitátott szájjal, ételmaradékkal foguk között fotózzák magukat. Minő ostobaság! – véli Eliza.

Edzés előtt csak a csodaszer segíthet (Még akkor is, ha borzalmas az íze?)

Eliza jókat derül azon, miket kevernek össze az egészségmániájukat hirdető sztárok annak érdekében, hogy állításuk szerint formában maradjanak. Neki ez a reakciója az edzés előtti italára.

Tréning közben muszáj posztolni (Különben nem égetsz el egyetlen kalóriát sem?)

Divatos edzőruha, egy kis smink, szelfi a fitneszteremben, és máris elegendő kalóriát égettünk el – legalábbis sokan így gondolják. Ezen a logikán elindulva Eliza bebizonyítja, hogy a tévé előtti tespedéshez is elegendő a fenti kritériumoknak megfelelni és máris ég a zsír!

A visszatérők január 29-én, 22.00-tól új részekkel jelentkezik az RTL Spike-on!