Gábor Zsazsa hazai sírba akar kerülni

Írta: fesztbook.

Frederic von Anhalt herceg, a magyar származású az ex díva kilencedik férje bejelentette, felesége utolsó kívánságát. Gábor Zsazsa halála után szülővárosában, Budapesten lévő családi sírba, az édesapja mellé szeretne kerülni.

Gábor Zsazsa 

Állítólag a herceg már meg is tette az első lépéseket, miszerint felvette a kapcsolatot Gábor Zsazsa Magyarországon élő mostohatestvérével (95). Frederic von Anhalt megígérte, hogy Zsazsa földi maradványát személyesen hozza Budapestre. A Budapesti Zsidó Hitközség elnöke szerint, a Los Angelesben élő Zsazsa utolsó kívánsága több nehézségekbe ütközik.

Ez egyik igazi probléma, hogy apja második felesége (Zsazsa mostohaanyja) is ebbe sírba lett elhelyezve, és ez komoly hitéleti kérdést vet fel. A további probléma, hogy a családi sír tábláján újabb felíratnak nincs helye, és a sírt legalább húsz éve nem gondozta senki, mert a díva ezzel a feladattal nem bízott meg senkit.

Gábor lányok közül már csak Zsazsa van életben,- testvérei, Magda (82), Éva (76) akiknek végső nyughelyük Kalifornia, akárcsak édesanyjuknak, (103).Ezt olvastad már?