Szépségkirálynőt igazolt a SportKlub

Írta: fesztbook.

Aryee Claudia Dedei várja augusztustól a nézőket Világi Péter mellett a SportKlub Híradójában. Az egzotikus szépség ismerős lehet a nézők számára, hiszen pár éve ő lett a Királynő különdíjasa és megnyerte a Miss Afro Hungary címet is.

Szépségkirálynőt igazolt a SportKlub

Claudia, vagy ahogy sokan ismerik Tücsi, sportos lány, otthonosan mozog a SportKlub hírei között. A műsorvezető hosszú éveken keresztül atletizált, szabadidejében teniszezik, de lefutotta már a félmaratont is.

Fontos szerepet játszik az életemben a sport: 17 éves koromig atletizáltam, megyei bajnok és országos tízedik helyezett lettem. A mai napig futok, három évvel ezelőtt édesapámmal teljesítettem a félmaratont. Ezért is örülök különösen, hogy én vezethetem a SportKlub Híradóját. Nagyon izgulok a feladat miatt, de mindent megteszek, hogy a nézők elégedettek legyen velem. Maximalistaként, szeretnék a lehető legjobban teljesíteni, ezért sokat gyakorolok, beszédtanárhoz is járok” – magyarázta Claudia, aki azt is elárulta, nem mindig készült képernyősnek.

„A családomban rajtam kívül mindenki orvos, ezért régebben kacérkodtam a gyógyszerész pályával, hogy kövessem a tradíciót, de hamar rájöttem, hogy a kommunikáció az, ami igazán nekem való. Az egyetem elvégzése után az RTL Klub Fókusz című műsorához kerültem szerkesztő-riporterként. Már itt is foglalkoztatott a sport és az emberi teljesítmények. Az egyik riportommal, amelyben egy túlsúlyos férfi emberfeletti küzdelmét mutattam be, aki sikerrel teljesítette a New York Maratont, megnyertem a Médiaunió pályázatát” – árulta el a szépség.

Dávid Bence, a SportKlub vezetője szerint a csatorna és a szurkolók is jól jártak Claudia igazolásával. „A SportKlub Híradó saját gyártású műsorunk, unikumnak számít a hazai sportcsatornák kínálatában, hiszen a nézők egyetlen másik adón sem találkozhatnak ilyen szintű napi összefoglalóval. Világi Pétert a sportszerető közönség már régóta ismeri és elismeri, mellette most a frissen igazolt Ayree Claudia Dedei bizonyíthat. Hiszünk benne, hogy a nézőink hamar megkedvelik majd.”

A nézők augusztus 4-től nap mint nap találkozhatnak Claudiával - SportKlub Híradó minden nap a csatorna műsorán.Ezt olvastad már?