Jennifer Love Hewitt ma ünnepli 35. szülinapját

Írta: fesztbook.

Az amerikai színész (énekesnő), 1979. február 21-én született a Texas állambeli Waco kisvárosban. Érdekesség, hogy a középső Love nevét, édesanyja volt kollégiumi szobatársa után kapta.

Jennifer Love Hewitt

Alig volt három éves mikor először szerepelt show-műsorban, tizenegy évesen egy sportszergyártó cég reklámjában kapott szerepet. 16 évesen az Ötösfogat című sorozat állandó szereplője lett. Majdnem megkapta DiCaprio mellett Júlia szerepét a Rómeó és Júliában, de nem találták elég modernnek, ezért helyette Claire Danes kapta meg a szerepet. A nagy áttörést a 90-es évek egyik legnépszerűbb tinihorrorja a Tudom, mit tettél tavaly nyáron és annak második része hozta meg számára, ahol Helen karaktere helyett a főszerepet kapta.

Jennifer Love Hewitt

Jelenet a Szellemekkel suttogó című sorozatból

Mindezek mellett magánélete is hasonlóan fordulatos volt, 2007-ben Ross MacCall színésszel jegyezték el egymást, de románcuk egy évre rá meg is szakadt.  Jennifer ekkor elhatározta, hogy randizásról fog könyvet írni. Nem telt bele sok idő és a Szellemekkel suttogó sorozatból is jól ismert Jamie Kennedy-vel alkotott új párt, majd 2012-ben jött Brian Hallisay (Ügyféllista című sorozat), akitől 2013. november 26-án megszületett kislánya Autumn James, és állítólag még a baba érkezése előtt össze is házasodtak, persze titokban.

Jennifer Love Hewitt

Amikor kislányával Autumn James-el volt várandós

Itthon talán a korábban is említett Szellemekkel suttogó című TV sorozatból ismerhettük meg leginkább, de ezenkívül szerepelt számtalan más egészestés filmben is, mint pl. a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, a Szmokinger, a Szívtiprók, vagy akár a Garfield.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay

Ezúton is Sok Boldog Születésnapot Kívánunk Jennifer Love Hewitt, Hollywood egyik legbájosabb színésznőjének.Ezt olvastad már?