Molnár Andi az édesanyjával edz

Írta: fesztbook.

Szeretet és tisztelet jellemzi Molnár Andi és édesanyja kapcsolatát. Anya és lánya nem csak ugyanazt a nevet viselik, de Andrea a munkában is támasza gyermekének.

Molnár Andi az édesanyjával edz

A SportKlub műsorvezetője azt is elárulta, régebben sokszor bulizott együtt anyukájával.

A MezTelenül műsorvezetője, egykori versenytáncos rendszeresen együtt edz anyukájával, ám a testmozgás nem az egyetlen, ami összekapcsolja őket.

„Nagyon szeretem az anyukámat és roppant büszke vagyok rá. Az elmúlt időszakban 27 kilót fogyott, és elkezdtünk együtt edzeni. Korábban zumba órákra is bejárt hozzám, most a power plate-et próbáltuk ki. A közös edzéseken túl a tánciskolámban anya a „háttér országom”, nagyon sokat segít az adminisztrációban. Azonban nem csak az én ügyeim töltik ki anya életét, ő maga is felelősségteljes munkát végez, egy általános iskolában igazgató-helyettes” – mesélte a SportKlub műsorvezetője.

Andi a közös edzés végén a legkedvesebb gyermekkori élményeit is felidézte.

„Mindig is jó volt a kapcsolatunk anyával, emlékszem, hogy telente összekötöttünk több szánkót, amit anya a Trabantjával húzott. Később sokat buliztunk együtt, anyukám nagyon fiatalos és jó fej, a barátaim is kedvelik” – tette hozzá a MezTelenül házigazdája.Címke: Molnár Andi  SportKlub  

Ezt olvastad már?