Fekete Laci Mádai Viviennel készül újabb rekordra

Írta: fesztbook.

Azt már megszokhattuk, hogy ahol Fekete Laci feltűnik, ott kő kövön nem marad – a szó szoros értelmében. De, hogy mi köti össze az izomkolosszus rekordert Mádai Viviennel és néhány hatalmas méhkaptárral?

Madai Vivien

Ezt találgatták azok a kíváncsiskodó járókelők is, akik a minap Budapest egyik forgalmas csomópontjában szembesültek a világ legerősebb embere és a csinos műsorvezető rendhagyó, közös mutatványával.

Nemrégiben hatalmas kaptárokkal tarolt a belváros egyik legforgalmasabb pontján Fekete Laci, ahol az arra járók csak tippelgetni tudták, vajon milyen újabb rekordra készül az ország örökös Toldi Miklósa. Mivel Lacinak több száz kiló mozgatása is a kisujjában van, így a méretes dobozokat pillekönnyedséggel emelgette, majd ráadásként a szépséges Mádai Vivient is a nyakába kapta. A kíváncsi nézelődők sokáig nem merészkedtek a méhkaptárok közelébe, ám akik végül vették a bátorságot, megtudhatták, mit is rejtenek.

Madai Vivien

„Bevallom, először egy kicsit féltem, mert alapvetően tériszonyom van, de amikor Laci felkapott a nyakába, akkor mégis biztonságban éreztem magam. Mindig érdekes, hogyan reagál az utca embere az ilyen akciókra. A magyar ember alapvetően kíváncsi, csak kell nekik időt hagyni, hogy bátorságot vegyenek. Azonban ha egyvalaki végre megindul, ő már vonzza a többieket is. Érdekes volt látni az arcokat, a döbbenetet az embereken” – lelkesedett a közszolgálati televízió csinos műsorvezetője.

A világ legerősebb embere igazán elemében volt, megállás nélkül csalogatta a kaptárokhoz az embereket, szorgos méhként cipelte a dobozokat és Vivient.

„Vivien felemeléséhez reggeliznem sem kellett, olyan könnyű volt. Szerintem egy kalóriát sem égettem el vele – bókolt a keménykötésű sportoló.– Egyébként bejött a számításom, az emberek nem olyan nyitottak, mint külföldön, féltek a dobozba belenézni. Sokan kérdezték, hogy csak nem valami rekordra készülök!? Becsaltam őket a csapdába, annyit mondtam csak, hogy nézzenek bele a kaptárba és minden kiderül! Így a bátrabbak megtudhatták, hogy Amerika kedvenc whiskey-jének mézes változatáról rántottuk le a leplet” – mondta Fekete cinkos mosollyal.

Madai Vivien

A markáns erő és a lágyság együtt tökéletes összhangot alkotott, ahogy a füstös Jack Daniel’s mézzel lágyított új verziója, a Jack Daniel’s Honey is. Fekete Laci gerillaakciójával gomolygó füst és hangos méhzümmögés közepette tréfálta meg a bámészkodókat, akik végül megbocsátották neki a csínytevést, és minden esetben mosollyal az arcukon távoztak a helyszínről.Címke: ekete Laci  Mádai Vivien